Nya Corvette Z06 – Snygg och snabb

2015-corvette-z06-side642jpegSå här ser den alltså ut, den nya och hett efterlängtade Corvette Z06. 620 hästar under den långa och svepande låga huven ska se till att det rör sig rejält när föraren stämplar på.
2015-corvette-z06-hood
Mycket möda och hårt arbete har lagts på att vässa chassit så att man ska kunna rå på betydligt dyrare konkurrenter, även när det svänger. Välj mellan sjuväxlad manuell eller en åttaväxlad automatlåda.

Är den inte tillräckligt vass lär det komma trimgrejer och man lanserar snart en racermodell för en ny amerikansk racingserie. Snart kommer även den håriga värstingversionen Stingray att lanseras och då blir det åka av på allvar.
2015-corvette-z06-interior642
Nya Corvette Z06 – Snygg och snabb!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*