Dodge Challenger Mopar 2014 – Med Shaker Hood

mopar2014-2-642I staterna regerar muskelbilarna återigen. Retrobilar som Fords Mustang, Dodges Challenger och Charger samt Chevrolets Camaro samt den nya Corvetten är oerhört populära då de erbjuder rejält med pulver för ett bra pris. Dessutom är de trevliga att se på i sin retrodesign.

De kan dessutom extrautrustas in absurdum, både interiört som exteriört men sannerligen också under huven. Dodge Challenger presenteras i år i en så kallad Mopar Edition med en hel del tjusiga detaljer, inte minst ett så kallat shaker hood på huven.

mopar2014-642Mopar-versionen är laddad med den vanliga Hemi V8:an och kommer säkerligen att sälja bra. Köparna har flera färger att välja mellan och den ilsket orangea är verkligen fräck.

Dodge Challenger Mopar 2014 – Med Shaker Hood

Dodge Challenger Mopar med Shaker Hood från tiden då de begav sig

Dodge Challenger Mopar – Med Shaker Hood : både nya och gamla bilar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*