Opel Astra Extreme – Värre än Opc

Opel_Astra_OPC_Extreme_20151 Opel Astra Extreme ser på pappret riktigt bra ut. Opel går från klarhet till klarhet i och med den här modellen som är betydligt vassare än nuvarande Astra OPC. Här finns mer av allt och titeln Astra Extreme talar sitt tydliga språk, för här har man tagit i rejält för att ta fram en gti som ska kunna ge bilar som Renault SportMegane, Ford Focus RS, Seat Leon Cupra samt Golf R en match om kampen om den bästa tiden runt Nûrburgrings nordslinga.

Opel_Astra_OPC_Extreme_20152 Opel Astra Extreme är ännu värre än den nuvarande stenhårda Astra Opc.

Opel_Astra_OPC_Extreme_20153 Opel Astra Extreme – Värre än Opc!

Opel Astra Extreme : Trailern

Opel Astra Extreme : På bana

Dreaming of Opel Astra Extreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*