Spotifylistan från Svett & Etikett

Den eminente Kalle Zackari Wahlström var hygglig att släppa loss musiken till tv-serien Svett & Etikett i en skön playlist på Spotify som skapades av programmets producent Andreas Morland. Här är den, som gjort för långa promenader på sommarkvällarna! 134 låtar och 8h21min musik av blandat snitt.

Här finns en hel del guldkorn från Kalle Zackari Wahlströms träningsprogram Svett & Etikett som visades i SVT samt i SVT Flow under sommaren 2014. Kalle testade på bland annat löpning, MMA, yoga, styrkelyft och dans och serien fick bra betyg. Kalle deltog även på Body Radios podcast (lyssna här) samt skriver regelbundet för tidningen Cafe. Kalles sektion på Cafe är dock lite odaterad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*