Grym spellista från Spoof´s metalskribent Metal Wolf


Spoofs metalskribent Metal Wolf mailade över en lista på kvalitetssäkrad och njutbar klassisk metal till redaktionen. Jag satte ihop den till en spellista på Spotify, och av den ursprungliga listan på 35 spår som fanns 29 stycken på Spotify. De som saknades var till stor del tyska band, men också ACDC, Probot, Quiet Riot, Doro, Hear N Aid samt några andra. Att Scorpions inte har med World Wide Live på Spotify är ett mysterium. Här är i alla fall 29 härliga spår med klassisk metal som många får en nostalgisk känsla och många fina minnen av när den spelas upp. De saknade låtarna finns om du klickar på read more och då i form av trevliga Youtubeklipp! Perfekt lyssning i sommarregnet hälsar Metal Wolf.

Scorpions mycket trevliga Word Wide LiveProbots – Shake Your Blood

ACDC – Rising Power

Scorpions + Doro Pesch – Rock you like a hurricane (live)

Hear N Aid – Stars

Quiet Riot – Bang Your Head

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*