Mad Max : Fury Road – Trailern


Det tog ett tag man nu har mästerregissören George Miller äntligen fått upp farten med den efterlängtade uppföljaren till Mad Max, en av världens maffigaste filmtrilogier! Den fjärde filmen om Mac Max heter Mad Max Fury Road och den har premiär våren 2015. Personligen hade jag nog sett med av Max och så att säga mindre av Mad i trailern. Men den ser fartfylld och actionspäckad ut och det påminner ju inte så lite om The Road Warrior. Valet av Tom Hardy som allas vår hjälte och Charlize Theron som Furiosa verkar perfekt castat. Stilpoäng att man även fått med Hugh Keays-Byrne (Toecutter) i den nya filmen. Budgeten ligger på 100 miljoner dollar, att jämföra med den ursprungliga Mad Max som kostade 650 000 dollar.
Text : Johan Åhlund Foto : Filmbolaget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*