AMS Performance slår världsrekord med 2000hk GT-R


Att Nissan GT-R går som ett spjut redan som standard håller nog de flesta med om. Men alla är inte nöjda med bilens grundprestanda och modellen har blivit populär hos en hel rad med trimmare som gör sitt bästa för att locka ur så mycket effekt som möjligt ur dess 6-cylindriga motor. AMS Performance är en av de som lyckats bäst, deras Nissan GT-R kallas Alpha Omega och lämnar inte mindre än 2000 hästkrafter. Nu har de kört den på strippen och världsrekordet kom som ett brev på posten, vad sägs om 402 meter på kalassnabba 7.7 sekunder? O-100 går på 1,53 sekunder, 0-160 km/h på sanslösa 2,69 sekunder och slutligen 0-300 på 7,56 sekunder. Jösses vilken fart det blir när AMS Performance pillat i motorn!
AMS Performance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*