Först Rik Mayall, sen Robin Williams…

df12014 verkar bli ett sorgens år då ett flertal komiska genier gått en alldeles för tidig död till mötes. Först Rik Mayall, sen Robin Williams. Två av världens bästa komiker rycktes i år bort alldeles för tidigt.

Det är bara augusti, och redan har vi nåtts av ett flertal tragiska dödsfall från Hollywood och kändisvärlden. Giganten Philip Seymour Hoffman dog av en överdos, Rik Mayall (världens roligaste människa alla kategorier) föll ihop i hemmet, sedan avled även Shirley Temple, Maximilian Schell, James Garner, Bob Hoskins, Eli Wallach, Mickey Rooney, James Rebhorn, Peaches Geldof och så nu senast tog Robin Williams sitt liv.rik

Mest sörjer jag Rik Mayall, men Robin Williams är verkligen inte långt efter. Att Mickey Rooney och Eli Wallace avled i år kommer knappast som några stora överraskningar då de var 94 respektive 99 år. Men Mayall blev blott 56 och Williams 63, det är alldeles för ungt. 2014 har hittills varit ett väldigt tragiskt år, och det är långt ifrån slut än. Hoppas att det är nog med dödsfall nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*