Flight Of The Conchords – Feel Inside – (and stuff like that)


Efter att ha slagit igenom med tv-serien Flight Of The Conchords och sedan etablerat sig som både skådespelare och talangfulla artister satte karriären fart rejält för Jermaine Clement och Bret McKenzie. Man satte ihop ett gäng bra och väldigt roliga låtar och en av de bättre är Flight of the Conchords – Feel Inside (and stuff like that) som släpptes 2012 för att dra in pengar till Cure Kids!. En organisation som samlar in pengar till medicinsk forskning. Man fick snabbt Nya Zeelands musikelit att ställa upp och resultatet ser du nedan. Hoppas att det fortfarande samlas in pengar till organistationen! Hur som helst, Flight Of The Conchords har gjort en riktigt härlig låt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*