Lamborghini Huracan : Vässad av Ares Design

ares-design-lamborghini-huracan-1De som plockat ut en ny Lamborghini Huracan och som tröttnat på dess linjer kan andas ut då den tidigare Lotus-chefen Dany Bahars företag Ares Design nyss presenterat ett bodykit som förändrar bilens design en hel del. Lite nya linjer kring strålkastarna, ganska påtagliga skillnader i bilens bakre regioner samt ett tjusigt avgassystem inte minst. Den blir dock inte brutalare än Poker Wallenbergs GT-racer.ares-design-lamborghini-huracan-3Inne i kupén har det också hänt saker med ny läderinredning av finaste sort. Din Lamborghini Huracan blir också snabbare då effekten har ökats till 650 hästkrafter. Räkna med att det kostar, men det är ju bara pengar… Mer om Lamborghini på Spoof.
Text : Johan Åhlund – Foto : Ares Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*