Steve Dinan vässar BMW M5 – Nu med 690 hk!


Steve Dinan sätter rejäl fart på BMW M5. Med 115 nya friska hästkrafter rör det på sig rejält och med 675 hästar under huven har man därmed skapat en familjeracer av rang. Som om inte standardmotorn med sina 560 hästar vore imponerande nog så har Dinan-versionen även ett makalöst vrid, hela 873 Nm finns tillhanda. Motorn är på 4,4 liter med dubbla turbos och företaget har vässat BMW-bilar i nästan 50 år så lita på att det finns erfarenhet och materialkännedom så det räcker och blir över. Men det som är bra kan alltid bli ännu bättre och dyrare. Därför har man även ett paket som kallas S1 där man trollar fram ytterligare 15 hästar. Med 690 hk och 905 Nm så kör man med denna BMW M5 ifrån det mesta. Modifieringarna kostar ca 16000 $.Steve Dinan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*