BMW M4 vs Audi RS5 på bana – Vem vinner?


Auto Express tar i det här klippet reda på vilken av dessa rivjärn som är snabbast på bana. BMW M4 har en rak sexa på tre liter med dubbla turbos som lämnar 425 hästkrafter. Audin har en V8 på fyra liter och ger 450 hästkrafter. Att Audi lyckades att utmana BMW M3 med den vassa Audi RS5 stod klart när man såg specifikationen. Men hur går det när man tar sig an BMWs nya M4? Vad betyder egentligen 25 extra hästar och fyrhjulsdrift? Det kanske rent av blir ganska jämnt? Blir du köpsugen efter att ha sett testet så börjar Audi RS5 på lite drygt 775.000:- och BMW M4 går lös på 699.000:- Det är inga problem att få dem dyrare, och heller inte att gå fortare. Det ser firmor som Schnitzer och ABT till. BMW M4 vs Audi RS5 – vilken vill du ha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*