Bentley Continental GT3-R – Ja tack!


Jason Cuammisa får chansen att stämpla på rejält när han tar ut den nya och synnerligen imponerande värstingen Bentley Continental GT3-R. En vässad och otroligt potent version av den lyxiga och bekväma lyxkryssaren.GT3-RNär bokstaven R finns på bakändan av en Bentley vet vi att det handlar om en speciell bil och den här gången har man tagit i ordentligt. Den stora tolvan är i bättre form än någonsin och vill gärna skrynkla asfalt när föraren bestämt sig för att åka undan lite. Continental GT3-R är den snabbaste Bentley´n hittills och den klarar 0-100 km/h på 3,3 sekunder! Detta är sannerligen inte illa, för det handlar ju inte direkt om en superlättviktare! Även om Continental GT3-R är brutal så lär den inte vara helt oäven på lite längre resor. Läs mer på Bentleys temasajt om just Continental GT3-R. Besök gärna Återförsäljaren i Stockholm om du har vägarna förbi.
Text : Johan Åhlund – Foto : Bentley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*