Nissan GT-R – 2017 års Godzilla är blixtsnabb


Säga vad man vill om Nissans supersnabba GT-R, snabb har den alltid varit. Den senaste versionen är såklart än mer effektiv och i det här klippet får vi se hur bilen växt fram och även trevliga återblickar på tidigare generationer. Chassit har förstärkts ytterligare och motorn ger mer effekt än någonsin. Nu plockar man ut 565 hästar ur den dubbelturboladdade sexan på 3,8 liter. Motorerna är handbyggda och toppeffekten, som nu alltså ökat med 20 hästar lämnas vid 6800 varv per minut. Man har även sett över desginen och många med mig är inte imponerade av den nya generationens designdrag. Hur som helst så lär den gå som ett spjut, sälja otroligt bra och synas på track-days över hela världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*