Säg hej till nya Mercedes S-Class Coupé

Mercedes-Benz_S-Class_Coupe1-642Mercedes nya S-Class Coupé har världspremiär på salongen i Geneve i mars. Den nya tjusiga modellen kommer att få flera spännande motoralternativ och först ut är en 4,7 liters V8 med dubbla turboaggregat. Merdeces S500 Coupé matar med den motorn ut 455 hästkrafter och vrider ur sig fina 700 Newtonmeter i vridmoment. Mercedes har återigen skapar en kontinentkryssade av rang, med ypperlig komfort och lyx och med en motor som förpliktigar.Mercedes-Benz_S-Class_Coupe_2-642 För att göra ljudet extra maffigt finns ett sportagvassystem med det rätta ljudet. Mercedes kommer dock med flera motoralternativ, både V8:or men också tolvcylindriga maskiner och det talas om 630 hästkrafter för de mest potenta versionerna. Lägg där till kommande specialare från AMG. Mer om dessa i Youtubeklippen nedan. De ser minst sagt vassa ut. Kolla in de här filmerna på skönheten lite längre ner.
Mercedes-Benz_S-Class_Coupe_3-642

Mercedes S-Class Coupé : Trailer

Mercedes S63 AMG Coupe

Mercedes S63 AMG Coupe : Stilstudie

2 comments

  1. Verkligt snygg bakifrån. Men det är väl oundvikligt när man plankar Passat CC.