James Glickenhaus visar upp sin P4/5 Competizione


Den amerikanske investeraren och filmregissören James Glickenhaus gillar bilar. Så till den milda grad att han lagt ner en stor del av sin förmögenhet på att skapa sin drömbil. Den egna SC003. I det här klippet berättar Glickenhaus om sin passion för bilar, visar upp sitt garage och avslöjar en hel del om utvecklingen av sina bilar. Ett fantastiskt projekt och en dröm för alla entreprenörer som gillar bilar och tekniska innovationer. Det ska bli spännande att se om han och hans team får fart på verksamheten, för en sak är säker: det behövs flera projekt av den här sorten! Kreativa bensinälskande kreatörer som tillsammans skapar både arbetstillfällen, ser till att ha roligt tillsammans och som dessutom har planer för vidare utveckling av konceptet. Lägg där till bra finansiell uppbackning redan fån början. Det kan blir bra det här! Besök gärna James Glickenhaus hemsida för mer inspiration och häftiga bilder och fakta om bilarna!