Ken Blocks Ford F-150 RaptorTrax

kenblocksRaptorTRAXKen Block har det bra, dyrkad av massor av människor för sin förmåga att köra bil och allmänt cool. Dessutom får han roliga presenter ibland, RaptorTrax är den senaste i raden dessa. Kolla in, en Ford F150 Raptor. USA´s mest sålda bil, som man den här gången byggt om till banddrift och slängt i en fet motor. Den kallas RaptorTrax och är byggd på en Ford F-150 för show och för äventyr uppe i de snöklädda bergen. Titeln Mountain Assault Vechile gör bilen precis så rå som den ser ut.

”This project is something I’ve had in my head for a while now,” menar Block och berättar att han verkligen älskar sin Ford Raptor som han har som vardagsbil. Det var helt normalt för honom att bygga om den till den ultimata bergsdödarforden, RaptorTrax. Nu väntar vi bara på en massa häftiga klipp när han stämplar plattan i mattan och visar vad RaptorTrax går för!