Filson Edition AEV Brute

filsonaevbrute642 För de som gärna vill ge sig ut i terrängen och som i synnerhet gillar Jeeps olika modeller så har företaget Filson nu lanserat en riktigt tjusig och potent version kallad Filson Edition AEV Brute. Tanken är att tillhandahålla en Jeep som klarar av de allra tuffaste förhållanden som tänkas kan och som håller högsta kvalietet när det vankas offroadäventyr eller kreativa expeditioner. Det är precis vad Filson Edition AEV Brute ska göra. Dessutom är det tänkt att man ska kunna åka ute i spenaten i stil då bilen är både snygg och lyxig.

filsonaevbrutestudio642Filson Edition AEV Brute har extrautrustats för att klara det mesta och har en rejäl bumper framtill, en winch som klarar av lite drygt 4,5 ton, tuffare fjädring och rejäla sulor från BFGoodrich. Under huven sitter en läskigt vridstark Hemi V8 på 6,4 liter som lämnar 475 friska hästkrafter.
Filson Edition AEV Brute på YouTube:


Filson Edition AEV Brute – Hemsidan