MotorTrend korar årets bästa bil 2016


Efter en lyckad och relativt smidig köksrenovering med nya vitvaror och utbytt kakel har det blivit dags att varva ner lite med några trevliga YouTubeklipp. Motor Trend med Jason Cammisa, Jonny Lieberman och racerföraren Randy Pobst i spetsen har återigen sagt sitt om vilken som är årets bästa bil. Kolla in det matiga klippet ovan och avsluta sedan med årets dragrace nedan.

Dessutom har de också som brukligt lagt upp årets Drag Race (den sjätte i ordningen), vars startfält är vassare än någonsin, nu med hela tolv bilar på gridden. Vad sägs om att se bilar som Honda NSX, Audi R8 V10 Plus, BMW M4 GTS, Chevrolet Camaro SS 1LE, Dodge Charger SRT Hellcat, Dodge Viper ACR, Ford Mustang Shelby GT350R, Jaguar F-Type SVR, McLaren 570S, Mercedes-AMG GT S, Nissan GT-R och Porsche 911 Carrera S göra upp om vem som är snabbast och årets bästa bil?
Vill du se de andra upplagorna i serien så finns de här:
Picking the best drivers car 2015 and Drag Race 2015
Picking the best drivers car 2014 and Drag Race 2014
Picking the best drivers car 2013 and Drag Race 2013
Picking the best drivers car 2012 and Drag Race 2012
Picking the best drivers car 2010
Picking the best drivers car 2009 and Drag Race 2009