Musik För Kreativitet vol 2


Okej, allt finns inte på Spotify. Dessutom händer det ju att man ibland vill titta på musikvideon också. Därför postar jag Musik För Kreativitet vol 2 med lite sköna spår. Här finns det första inlägget i serien Musik För Kreativitet. Här finns smör, trams, pop, metalcore, tungt gung, filmmusik och annat skoj. Mer musik om du klickar på more… Sidan är trögladdad pga alla videos men det är det värt


Okej, allt finns inte på Spotify. Dessutom händer det ju att man ibland vill titta på musikvideon också. Därför postar jag Musik För Kreativitet vol 2 med lite sköna spår. Här finns det första inlägget i serien Musik För Kreativitet. Här finns smör, trams, pop, metalcore, tungt gung, filmmusik och annat skoj. Mer musik om du klickar på more… Sidan är trögladdad pga alla videos men det är det värt